Vælg den rigtige skaftlængde

At vælge den rigtige længe på dine golfkøller har enorm betydning for dit golfspil. De fleste tror, fejlagtigt, at det udelukkende er din højde der afgører længde på skafterne – Men det er naturligvis en fejl. Det er derimod længden fra dine arme og ned til gulvet der har betydning.

Kan man selv fornemme om ens golfjern har en forkert skaftlængde:

Ofte er svaret ja, men da mange nystartede golfspiller starter med et for langt eller et for kort golfsæt, så mærker man ikke at noget er forkert – for sådan har det jo altid været.

Er dit golfsæt for kort:
Er dne golfskafter for korte vil du falde meget fremover i din opstilling. Dette betyder at din ryg er bøjet og ryg og hofter er i en unaturlig position der ikke gavner dit golfsving. Ligeledes rammer du bolden med en stejl vinkel, hvilket gør det ekstremt svært at få et optimalt træf på golfbolden.

Er dit golfsæt for langt:
Er dine golfskafter for lange bliver du for oprejst i din stance, og du mister en masse kraft da du har svært ved at rotere i kroppen.

Vigtigheden af den rette længde på dine golfskafter er dermed altafgørende for dit golfspil. Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej så du får det bedste golfudstyr allerede fra starten. Det gør din glæde ved golfspillet meget større. Og husk at vi altid tilpasser gratis.

Send din opmåling til os

Her måler vi afstanden fra jorden, og op til din håndledsknogle. Du skal være opmærksom på at hvis du er en højrehåndet spiller måler vi til din venstre hånd / er du venstrehåndet måler vi din højre hånd.

Når du måler denne længde, er det vigtigt at du står med ret ryg, armene hængende afslappet langs siden og med golfsko eller løbesko på.

Et tip:
Er du alene kan du stille dig op ad en væg og markere med blyant hvor din håndledsknogle rammer. Det kan lette processen en smule.