GOLFBAGS

Vognbags (78)

Bærebags (72)

Tourbags (4)

Rejsecover (10)

Regncover (10)

Gratis fragt ved køb over 400 DKK

Golfbags i mange varianter

Golf er en alsidig sport – og ikke 2 golfspillere er ens eller med samme behov. Nogle foretrækker at have en stor golfbag til placering på en vogn. Disse kaldes vognbags eller cartbags. Her får du en stor golfbag med plads til samtlige 14 køller. Du får samtidig masser af opbevaringsplads til ekstra golfbolde, tees og ekstra tøj.

Andre foretrækker friheden som en bærebag giver. Med en bærebag har du ingen golfvogn, men bærer udstyret på ryggen – ligesom en rygsæk. Disse golfbags er en smule mindre en en vognbag. Dette er naturligvis for at holde vægten minimal.

Billige golfbags

Du skal altid kunne finde de bedste priser på golf bags online på Greenens Golfshop. Vi har altid et udvalg af golfbags på tilbud, hvor du let kan spare en masse penge.

Er den ønskede golfbag ikke på tilbud, så kan du melde dig ind i Greenens fordelsklub. Vi giver 5% rabat til alle medlemmer. Det er gratis at være medlem, og derved kan du altid købe golfbags billigt på Greenens Golfshop.

Vandtæt golfbag

Er du ude i alle slags vejr, så kan du overveje en vandtæt golfbag. Stort set alle større golfmærker produceret bærebags og vognbags i vandtætte materialer, med vandtætte syninger og lynlåse. Praktisk for dig der spiller i al slags vejr. Med en vandtæt golfbag slipper du for at pakke din golfbag ind i et regncover.

Golfbags – stort udvalg af mærker

Prisen må gerne være lav, men kvaliteten skal være høj. Vi stiller krav til kvaliteten af alle vores golfbags, og derfor fører vi et stort udvalg fra flere af de største golfmærker. Callaway, Titleist, Wilson, Nike og Mizuno er alle mærker af højeste kvalitet.

Er du i tvivl om dit valg af ny golfbag, så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

golfbags

Golfbag med ruminddeling

Golfbags med ruminddeling i toppen blevet meget populære. Dette system låser hovederne på dine golfkøller fast – det beskytter dit golfudstyr og giver dig en organiseret golfbag, hvor alting altid har en fast plads.

Golfbags med ruminddeling har en top der er inddelt i 14 rum, så hvert enkelt jern og golfkølle har deres eget rum. Det smarte system beskytter ligeledes dine skafter, da de ikke kan filtres sammen nede i golfbagen.

Dette er den typiske form på en top med ruminddelinger. Her får du organiseret hele sættet via de 14 rum. Jernene låses fast og er beskyttet mod at ramle imod hinanden.

Det beskytter dit golfsæt og forlænger levetiden.

golfbag udsalg

Golfbags på udsalg

Alle elsker et godt tilbud. Og er du på jagt efter en ny golfbag, så kan du sagtens finde en golfbag til udsalgspris her.

Vi har altid et udvalg af nedsatte golfbags i vores tilbudskategori på shoppen. Her finder du både bærebags og vognbags – fra Wilson, Big Max og mange andre.

Altid tilbudspriser til fordelskunder:

Som Fordelskunde får du altid 5% rabat på ikke nedsatte varer. Det vil sige, at du kan spare penge på din næste golfbag – også selvom den ikke er på tilbud. Du tilmelder dig blot som Fordelskunde – så kvitterer vi, med en kuponkode der giver 5% rabat.