Golf Grips

Golf grip til jern og køller (16)

golf grip til putter (17)

Grip tape og værktøj (6)

Billige golf grips

Der er ingen grund til at skifte hele dit golfsæt, bare fordi dine grips er blevet glatte. Det er nemt og hurtigt at skifte. Er du “handy” og en smule fingernem, så kan du let skifte selv. Alternativt kan du lade den lokale pro gøre det i golfklubben.

Hos Greenens Golfshop har vi et stort udvalg af forskellige golfgrips: Dame golf grips, Herre golf grips samt golf grips til din putter.

Vi fører golfgrips i flere forskellige størrelser. Da der er forskel på en mands hånd kontra en kvindes hånd, så er der forskellige grips der passer bedst til hver person.

Nye golf grips til din putter

Det er blevet meget populært at udskifte grippet på putteren. Det skyldes ikke at en putter grip bliver mere slidt end et almindelige grip, men mere at du får mere kontrol med et tykkere grip. Mange puttere leveres med et tyndt grip, hvilket også kan være fint. Dog kan vi anbefale at du prøve en putter med et jumbogrip. Her kan du ændre placeringen af dine hænder, og det giver bedre kontrol og et bedre putt.

Er du i tvivl om, hvilket golf grip du skal vælge, så kontakt vores kunderservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Er dine golf grips blevet glatte, så er det på tide at udskifte dem. Skal du have nye golf grips på dine jern eller golfkøller – eller er det putteren, der skal have nyt grip på, så finder du et stort udvalg af golf grips på Greenens Golfshop. Vi fører golf grips fra førende producenter som Lamkin, Golf Pride og Super Stroke. Bestiller du for mere end 399 kr. så leverer vi dine nye golf grips gratis.