BEGYNDER GOLFSÆT - HVAD VI ANBEFALER

Vi anbefaler:

Start med et komplet golfsæt

Et komplet golfsæt, designet til en nystartet golfspiller, giver den absolut bedste start. Du får alle de redskaber du skal bruge, og alt er tilpasset til en ny spiller der har brug for stabilitet og hjælp til at få lange og lige slag.

Køb ikke "over evne"

Start med et golfsæt der passer til dit niveau. Er du nystartet golfspiller, så har du et andet behov end en rutineret spiller. Køber du et golfsæt, der er designet til en spiller med handicap under 20, så får du ikke den hjælp og tilgivelse, som et komplet begynder golfsæt giver dig.

Sådan bliver du en bedre golfspiller

Træning - og et golfsæt der tillader fejl

Vores begynder golfsæt er designet til at give tilgivelse ved slag der er ramt en smule skævt. Du vil stadig kunne få et glimrende slag, selvom du ikke har ramt præcist.

Det tillader dig at fokusere på dit sving, på at finudse dit boldtræf og at få nogle succesoplevelser på banen. Det er sådan, du bliver en bedre golfspiller.

Hvor meget skal du bruge?

Vores begnder golfsæt indeholder oftest følgende:

  • 1 x driver
  • 1 x fairwaykølle
  • 1 hybridkølle
  • 7 x jern: 5-9 jern, pitching wedge (PW) og sand wedge (SW)
  • 1 x putter
  • 1 x golfbag

Med et komplet golfsæt får du dermed alle de nødvendige redskaber, uanset hvor på banen du er.

Hvorfor er det en fordel at købe et komplet golfsæt?

Rigtig mange nye golfspillere starter med at låne udstyr hist og her. Desværre er dette ikke en optimal måde at starte på. Blander du forskelige jern og køller, vil du hurtigt opdage at længde og vægt på golfkøller varierer meget. Du vil derfor aldrig få et stabilt sving, da din krop altid skal tilpasse sig noget nyt.

Med et komplet begynder golfsæt får du altid udstyr med samme vægt – det giver dig den mest optimale start.

Hvilke skafter skal jeg have i mit begynder golfsæt?

Der findes to typer af golfskafter – grafitskafter eller stålskafter. Hvad du skal vælge er op til dig, men her kan du læse lidt om hvad vi anbefaler i dit begynder golfsæt.

Grafitskafter:

Grafitskafter er lettere, mere bøjelige, og kan hjælpe med at generere en højere svinghastighed. Vi anbefaler at kvinder og seniorer vælger grafitskafter, da denne gruppe ofte har en lav svinghastighed – et grafitskaft vil hjælpe til at give mere længde på slagene.

Stålskafter:

Stålskafter er stivere og mere holdbare. Vi anbefaler dette til mænd med et normalt eller endda hurtigt golfsving. Denne gruppe slår ofte langt nok, og har derfor ikke brug for grafitskafternes hjælp. Et stålskaft kan endvidere være nemmere at styre golfboldens længde med.

Hvad skal du så ellers bruge som begynder?

Dette er vores anbefalinger til valg af golfudstyr til den nystartede golfspiller. Vi har mange års erfaring og ved derfor hvad der giver dig den optimale golfstart. Et begynder pakke af golfudstyr (udover selve golfsættet) kunne sammensættes således:

Golfvogn:

En golfvogn er fornuftigt at starte med, fremfor at bære golfudstyret rundt. Golfvogne leveres i mange forskellige modeller – med 2, 3 eller endda 4 hjul. Hvad du ønsker at benytte er helt op til dig. Priserne starter ved ca. 300 kroner. Du kan se vores udvalg af golfvogne via dette link:

Golfhandske:

Golfhandsken hjælper dig med at fastholde et solidt greb om golfkøllen. Har du en smule fugtige hænder (en varm sommerdag eller i regn) kan hænderne hurtigt glide af golfkøllen og ud af hænderne på dig. Priserne starter ved ca. 75 kroner.
Du kan se vores udvalg af golfhandsker via dett link:

Golfbolde:

Du kan naturligvis ikke undvære golfbolde. Som ny golfspiller er der ingen grund til at købe de dyreste golfbolde – du vil nok komme til at miste nogle undervejs i starten. Du kan derfor sagtens nøjes med en billig golfbold. Vi anbefaler en distance golfbold der hjælper med øget boldfart og dermed mere slaglængde. Priser fra ca. 100 kroner pr kasse (med 12 golfbolde)
Du kan se vores udvalg af golfbolde via dette link:

Tees:

Det første slag på hvert golfhul starter ved at du placerer golfbolden på en tee. Du har derfor brug for et udvalg af golftees i forskellige længder. Udvalget er bredt og tees produceres både i træ og plastik.
Du kan se vores udvalg af tees via dette link.

Pitchfork

Du skal have en pitchfork med på golfbanen. En pitchfork er et spidst redskab man bruger til at rette de mærker man laver på greenens græs. Når en golfbold lander med hæj fart laver den en bule i overfladen. Denne retter man let op med en pitchfork. Priser fra ca. 15 kroner. Du kan se vores udvalg af pitchforks via dette link:

Rensebørste: 

Hvis dit golfjern er fyldt med snavs og jord, mister du en masse kontrol og længde på dine slag. Med en rensebørste udviklet til golfjern, kan du hurtigt rengøre og fjerne skidt fra slagfladen. Priser fra ca. 20 kroner. Se udvalget via dette link:

Håndklæde:

Når du har rengjort dig sæt kan det være praktisk med et håndklæde til at tørre evt. vand af. Ligeledes kan du naturligvis bruge det til at tørre dine hænder. Priser fra ca. 40 kroner. Du kan se udvalget via dette link.

Fiskestang:

En fiskestang til golfbolde er ikke en nødvendighed for at spille golf – men den kan spare gevaldigt på dit boldbudget, hvis du kan fiske en golfbold eller to op ad søen. Priser fra ca. 100 kroner. Du kan se udvalget via dette link:

Begynder golfsæt