Begynder golfsæt til herrer

Vi anbefaler:

Start med et komplet golfsæt

Et komplet golfsæt, designet til en nystartet golfspiller, giver den absolut bedste start. Du får alle de redskaber du skal bruge, og alt er tilpasset til en ny spiller der har brug for stabilitet og hjælp til at få lange og lige slag.

Køb ikke "over evne"

Start med et golfsæt der passer til dit niveau. Er du nystartet golfspiller, så har du et andet behov end en rutineret spiller. Køber du et golfsæt, der er designet til en spiller med handicap under 20, så får du ikke den hjælp og tilgivelse, som et komplet begynder golfsæt giver dig.

Sådan bliver du en bedre golfspiller

Træning - og et golfsæt der tillader fejl

Vores begynder golfsæt til herrer er designet til at give tilgivelse ved slag der er ramt en smule skævt. Du vil stadig kunne få et glimrende slag, selvom du ikke har ramt præcist.

Det tillader dig at fokusere på dit sving, på at finudse dit boldtræf og at få nogle succesoplevelser på banen. Det er sådan, du bliver en bedre golfspiller.

Hvor meget skal du bruge?

Vores begnder golfsæt til herrer indeholder oftest følgende:

  • 1 x driver
  • 1 x fairwaykølle
  • 1 hybridkølle
  • 7 x jern: 5-9 jern, pitching wedge (PW) og sand wedge (SW)
  • 1 x putter
  • 1 x golfbag

Med et komplet golfsæt får du dermed alle de nødvendige redskaber, uanset hvor på banen du er.

Hvorfor er det en fordel at købe et komplet golfsæt?

Rigtig mange nye golfspillere starter med at låne udstyr hist og her. Desværre er dette ikke en optimal måde at starte på. Blander du forskelige jern og køller, vil du hurtigt opdage at længde og vægt på golfkøller varierer meget. Du vil derfor aldrig få et stabilt sving, da din krop altid skal tilpasse sig noget nyt.

Med et komplet begynder golfsæt får du altid udstyr med samme vægt – det giver dig den mest optimale start.

Begynder golfsæt til herrer